Digi-gamification

Wie zijn wij?

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Nandy Verstappen en ben 21 jaar. Ik zit op dit moment in het vierde jaar van de PABO in Sittard. 
Ik loop stage in een combinatieklas 5/6 en zal voor deze site dus vooral onderwerpen voor de midden- en bovenbouw op- en onderzoeken. 

 

Mijn naam is Ellen Duiverman. Ik ben 23 jaar en woon in Spaubeek. Ik ben vierdejaars-studente op de nieuwste Pabo te Sittard. Momenteel volg ik de minor Digicoach. N.a.v. deze minor ben ik mij gaan verdiepen in Gamification. Ik zal mij voornamelijk richten op Gamification bij het jonge kind, aangezien hier mijn specialisatie ligt.Mijn bevindingen en ideeen voor het toepassen van gamification bij het jonge kind, zal ik op onze website plaatsen. Verder ben ik verantwoordelijk voor het beheer, ontwerp en de inhoud van de website.

 

Mijn naam is Esther Vanwersch en ik ben 22 jaar. Mijn hobby's zijn lezen en sporten. Ook ik zit in het vierde jaar van de nieuwste Pabo te Sittard en volg nu 10 weken de minor Digicoach. Ik loop stage in groep 6 en wil deze periode meer te weten komen over Gamification. Deze informatie ga ik onderzoeken en toepassen tijdens mijn lessen.

 

 

 

Ik ben Guido Janssen, 23 jaar en woonachtig in Elsloo. Ik heb de minor digicoach gekozen om me meer te verdiepen in de steeds groeiende technologie waarmee je als leerkracht te maken krijgt. Vandaag de dag kunnen we spreken van een explosieve groei in de techniekwereld. Dit is ook te zien op de basisschool, want welke school heeft geen computers en ook de smartboards zijn tegenwoordig niet meer aan te slepen. Ook de tablets dreigen het schoolplein op te lopen. Daarnaast worden de kinderen steeds vaardiger in het gebruik van deze technische hoogstandjes terwijl de leerkrachten rood aanlopen als ze weer eens niet weten hoe het bord werkt of als de computer vastloopt.

 

 

Mijn naam is Raoel Teheux. Ik ben 24 jaar en woon in Amstenrade. Ik heb al enige ervaring met nieuwe media in het onderwijs. Ik loop stage in groep 6/7 op BS de Heyster, te Hoensbroek en houd me o.a. bezig met het effectief gebruik maken van deze nieuwe ontwikkelingen. In onze onderwijsgroep sta ik garant voor ons programma en ben ik eindverantwoordelijke, als  Hoofdcoördinator onze groep.

 

 

 

 

Mijn naam is Joëlle Brands. Ik ben 21 jaar en woon in Valkenburg aan de Geul. Ik ben een vierdejaars studente aan de opleiding voor Pedagogisch Academisch Basisonderwijs. Deze opleiding volg ik bij Hogeschool Zuyd in Sittard. Op dit moment volg ik de minor tot Digicoach en hoop hierdoor mijn collega’s te kunnen overtuigen voor het digitaliseren van het huidige onderwijs. Tijdens deze minor leer ik meer over het inzetten van sociale media, gamification en de verschillende materialen die je kunt inzetten hierbij.

Ik loop stage op het Montessori Kindcentrum in Maastricht. Hier geef ik voornamelijk les aan de bovenbouw (groep 6, 7, 8) maar op woensdag geef ik les aan de middenbouw (groep 3, 4, 5). Ik wil niet alleen de leerlingen mediawijs maken maar ook de leerkrachten bewust maken van de digitale mogelijkheden in de klas.